Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás fánk recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre

4 evőkanál liszt
3 dl tej
6 zöldhagyma
1 csokor friss zöldfűszer
4 dkg ementáli sajt
2 tojás

bors
3 evőkanál vaj
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
Összekeverjük a lisztet és a sót,kevés vizet adunk hozzá ésállni hagyjuk.Felverjük a tojást,hozzáadjuk a felkarikázott hagymát és a fűszereket,majd a reszelt sajttal együtt a tésztába gyúrjuk.Felhevítjük a vajat és az olajat,és kis fánkokat barnára sütjük benne.
Salátával tálaljuk.

Tanácsok:
Finom,próbáld ki:)

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Aszpázia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkemell » Hagymás tintahalsaláta » Fokhagymás brokkolisaláta » Hagymás burgonyalepény
» Újhagymás tonhal pogácsa » Sonkás-hagymás lepény » Fetás-lilahagymás lepény » Hagymás-juhtúrós spagetti
» Fokhagymás bagett » Fokhagymás Röfihús » Hagymás-krumplis lepény » Sonkás-hagymás szelet
» Medvehagymás saláta » Hagymás fonatok » Hagymásrostélyos máshogy » Póréhagymás karfiolpüre


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.