Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás fánk recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
Hozzávalók 2 személyre

4 evőkanál liszt
3 dl tej
6 zöldhagyma
1 csokor friss zöldfűszer
4 dkg ementáli sajt
2 tojás

bors
3 evőkanál vaj
2 evőkanál olaj

Elkészítés:
Összekeverjük a lisztet és a sót,kevés vizet adunk hozzá ésállni hagyjuk.Felverjük a tojást,hozzáadjuk a felkarikázott hagymát és a fűszereket,majd a reszelt sajttal együtt a tésztába gyúrjuk.Felhevítjük a vajat és az olajat,és kis fánkokat barnára sütjük benne.
Salátával tálaljuk.

Tanácsok:
Finom,próbáld ki:)

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: Aszpázia


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás brokkolisaláta » Hagymás-juhtúrós spagetti » Fokhagymás sajtkrém » Hagymás rántott csirkecomb
» Tepsis hagymás-újkrumpli » Hagymás krémsajt » Fokhagymás padlizsán bartá » Medvehagymás-sajtos kalács
» Fokhagymás marhapörkölt » Hagymás-sonkás muffin » Fokhagymás répasaláta » Leveles hagymás lepény
» Fokhagymás, sajtos cukkini » Hagymás-dinnyés csirke » Fokhagymás csirkemell » Hagymás pogácsa


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.