Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros-túrós töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
40 dkg csiperkegomba,
25 dkg túró,
10 dkg krémsajt,
1 csokor kapor,
só,
ízlés szerint juhtúró.

Elkészítés:
A kaprot megmossuk, apróra vágjuk.
Villával összetörjük a túrót, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a kaprot és a juhtúrót, majd sózzuk.
A gombafejeket megmossuk, szárukat kivesszük.
Minden fejet megtöltünk gombával, majd tepsibe helyezzük.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkával töltött kenyérke » Töltött ostya 2. » Gombás, tükörtojásos tarja » Tepsis husi gombával
» Svédgomba (mikróban) » Gombás kocka 2. » Szardíniás töltött tojás » Spanyol marinált gombák
» Kukoricás-gombás marharagu » Gombás szarvastokány » Rókagombás őzpörkölt » Rizses-gombás sült csirke
» Gombás, rakott tök » Töltött papucs » Töltött szilva köntösben » Gombás kínai kel


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.