Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros-túrós töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
40 dkg csiperkegomba,
25 dkg túró,
10 dkg krémsajt,
1 csokor kapor,
só,
ízlés szerint juhtúró.

Elkészítés:
A kaprot megmossuk, apróra vágjuk.
Villával összetörjük a túrót, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a kaprot és a juhtúrót, majd sózzuk.
A gombafejeket megmossuk, szárukat kivesszük.
Minden fejet megtöltünk gombával, majd tepsibe helyezzük.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött alma » Gombával töltött kellevél » Gombás borjúnyelv » Gombás masni
» Gombasaláta » Neszmélyi töltött hús » Gombás csomagok » Töltött cukkini (U 1)
» Tejszínes gombaleves » Sűrű tejfölös gombaleves » Tárkonyos gombaleves » Göcseji gombaleves
» Bársonyos csirke gombával » Töltött gomba sajttal » Töltött csirkecomb sajtal » Családi töltött csirke


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.