Tutireceptek.hu fejléc

Kapros-túrós töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
40 dkg csiperkegomba,
25 dkg túró,
10 dkg krémsajt,
1 csokor kapor,
só,
ízlés szerint juhtúró.

Elkészítés:
A kaprot megmossuk, apróra vágjuk.
Villával összetörjük a túrót, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a kaprot és a juhtúrót, majd sózzuk.
A gombafejeket megmossuk, szárukat kivesszük.
Minden fejet megtöltünk gombával, majd tepsibe helyezzük.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás vörösboros tokány » Töltött karfiol » Gombaragu burgonyaágyon » Gombás, tükörtojásos tarja
» Batániai töltött paprika » Sajttal töltött fasírt » Paradicsomos Gombasaláta » Gombával töltött cékla
» Rókagombás rizses hús » Diétás gombás husi » Gombás csirketekercs » Húsos töltött burgonya
» Kakaós töltött copf » Gombafelfújt » Gombavagdalt » Kapros-túrós galuska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.