Tutireceptek.hu fejléc

Kapros-túrós töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
40 dkg csiperkegomba,
25 dkg túró,
10 dkg krémsajt,
1 csokor kapor,
só,
ízlés szerint juhtúró.

Elkészítés:
A kaprot megmossuk, apróra vágjuk.
Villával összetörjük a túrót, majd hozzáadjuk a krémsajtot, a kaprot és a juhtúrót, majd sózzuk.
A gombafejeket megmossuk, szárukat kivesszük.
Minden fejet megtöltünk gombával, majd tepsibe helyezzük.
Előmelegített sütőben 200 fokon kb. 20 percig sütjük.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás tojáskrém » Dióval töltött alma » Gombás sonkaleves » Baranyai töltött szűz
» Gombás, tükörtojásos tarja » Laskagomba leves » Velővel töltött csirke » Börzsönyi gombás máj
» Sajtos töltött zeller » Töltött csülök hidegen » Szardellás töltött tojás » Gombás sonkás metélt
» Tonhal sajttal és gombával » Sonkás-gombás Tortilla » Töltött lángos » Töltött mángold levél


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.