| Fűszeres sertéstáskák receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 evőkanál olaj 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma (összezúzva) 1,5 kiskanál őrölt koriander 1,5 kiskanál őrölt kömény 1 csipet cayenne bors 25 dkg darált sovány sertéshús 2 kiskanál mangócsatni + díszítéshez só, bors 12 réteslap 3,5 evőkanál vaj (felolvasztva) Elkészítés: Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani. Keverjük még hozzá a mangócsatnit, és fűszerezzük meg még egyszer. Fogjunk egy réteslapot, kenjük meg vajjal, hajtsuk félbe, és ismét kenjük meg vajjal. Egyik végébe tegyünk valamennyi húsragút, majd úgy tekerjük fel, hogy háromszögletű legyen. Tegyük ugyanezt a többivel is. A tésztákat egy kikent tepsire tesszük, és előmelegített sütőben, magas fokozaton 20 perc alatt készre sütjük. Mangócsatnival kínáljuk. A receptet beküldte: access Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |