Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Héjában sült krumpli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
6 közepes méretű krumpli.

Elkészítés:
Egyforma, nem túl nagy, szép, egészséges krumplikat
választok.
Folyóvíz alatt, körömkefével súrolom meg, hogy jó tiszta legyen, mert sütés után a héja is fogyasztható.
Sütőlemezen,vagy rácson, a közepesnél kicsit nagyobb lángon sütöm meg.
Akkor jó, ha már puha a belseje, és papírszerű a
héja, és néhány helyen megbarnult.

Ha nem szeretnénk elfogyasztani a héját, akkor a sütőből kivéve meglocsolom egy fröccsentés vízzel, és letakarom egy percre tiszta konyharuhával.
Így lepucolható a külseje.

Asztalkendővel bélelt kosárban tálalom.
Fagyos vajjal, vagy libazsírral és lila hagymával
fogyasztható.


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vargányás krumplileves » Rakott krumpli Belga módra » Frank krumplileves » Medvehagymás krumpli csoda
» Krumpli saláta » Andi krumplis pogácsája » Vicky krumplisalátája » Krumplis rétes
» Krumplifasírt » Tejszínes rakott krumpli » Sült sajtos újkrumpli » Vaníliás alma-krumpli
» Krumplis burek » Tavaszi újkrumpli » Tengerész rakott krumpli » Krumplipüré másképpen


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.