Tutireceptek.hu fejléc

Héjában sült krumpli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
6 közepes méretű krumpli.

Elkészítés:
Egyforma, nem túl nagy, szép, egészséges krumplikat
választok.
Folyóvíz alatt, körömkefével súrolom meg, hogy jó tiszta legyen, mert sütés után a héja is fogyasztható.
Sütőlemezen,vagy rácson, a közepesnél kicsit nagyobb lángon sütöm meg.
Akkor jó, ha már puha a belseje, és papírszerű a
héja, és néhány helyen megbarnult.

Ha nem szeretnénk elfogyasztani a héját, akkor a sütőből kivéve meglocsolom egy fröccsentés vízzel, és letakarom egy percre tiszta konyharuhával.
Így lepucolható a külseje.

Asztalkendővel bélelt kosárban tálalom.
Fagyos vajjal, vagy libazsírral és lila hagymával
fogyasztható.


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krumplis Berét » Virslis krumplisaláta » Baconbe tekert krumpli » Rakott krumpli cukkinivel
» Krumplis tojás » Tejszínes-tepsis krumpli » Krumplis pite » Burgonya héjában sütve
» Paprikás krumpli » Tonhalkrémes krumpli » Krumplistészta » Krumplís omlett
» Krumplipecsenye » Krumplis kiflik » Sajttal töltött krumpli » Töltött csirke krumplival


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.