Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Héjában sült krumpli recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
6 közepes méretű krumpli.

Elkészítés:
Egyforma, nem túl nagy, szép, egészséges krumplikat
választok.
Folyóvíz alatt, körömkefével súrolom meg, hogy jó tiszta legyen, mert sütés után a héja is fogyasztható.
Sütőlemezen,vagy rácson, a közepesnél kicsit nagyobb lángon sütöm meg.
Akkor jó, ha már puha a belseje, és papírszerű a
héja, és néhány helyen megbarnult.

Ha nem szeretnénk elfogyasztani a héját, akkor a sütőből kivéve meglocsolom egy fröccsentés vízzel, és letakarom egy percre tiszta konyharuhával.
Így lepucolható a külseje.

Asztalkendővel bélelt kosárban tálalom.
Fagyos vajjal, vagy libazsírral és lila hagymával
fogyasztható.


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mediterrán krumplisaláta » Rakott krumpli tejszínnel » Kolbászos krumplileves » Tejfölös krumplipaprikás
» Mángoldos krumplis köret » Rakott krumpli másként » Csirkenyárs krumpliágyon » Krumplis tarhonya
» Fetasajtos rakott krumpli » Krumplis Tzatziki saláta » Krumplis fánk » Német krumpliskolbász
» Sajtos krumplisaláta » Feta-sajtos rakott krumpli » Tepsis hús krumplival » Gombás-sajtos krumplitál


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.