Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg hústál recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 szelet vékonyra vert sertéscomb
60 dkg darált sertéshús
6-8 gerezd zúzott fokhagyma
só, bors, pirospaprika
olaj vagy zsír a sütéshez

Rakott csirkemellhez:

2 nagy csirkemell vékony szeletekre vágva
25 dkg bacon szalonna
20 dkg vékonyan szelt trappista sajt
fűszerkeverék (pl. görög)

Elkészítés:
A tekert hús töltelékének hozzávalóit alaposan összekeverjük, beletöltjük a szeletekbe, szorosan egymás mellé rakjuk egy serpenyőbe.
Zsiradékban forgatva szép pirosra sütjük.
A csirkemell szeleteket egy kivajazott tepsibe tesszük rétegesen. Hús, fűszerkeverék, bacon, sajt sorrendben, míg el nem fogynak a hozzávalók. Tetejére sajt kerüljön.
Alufólia vagy fedő alatt süssük.

sütési hőfok: 180°C


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lengyel hideg céklaleves » Ribizke lekvár hidegen » Hideg krémesem » Hideg vilmoskörteleves
» Hideg szilvapuding » Hideg eperhab » Hideg gyümölcsleves » Paprika hidegen
» Hideg őszibarack leves » Hideg krumplileves » Hideg spenótleves » Hideg zöld leves
» Hideg sajtkrém » Vendégváró hidegtál » Hideg uborkaleves » Töltött csülök hidegen


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.