Tutireceptek.hu fejléc

Hideg kapros uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 közepes uborka
2 dl tejföl
2 dl tej
3 dl joghurt
2 teáskanál dijoni mustár

bors
csípet cukor
fél lime leve
1 teáskanál fehér balzsamecet
1 nagy csokor kapor

Elkészítés:
Az uborkát meghámozzuk,egyet meghagyva turmixoljuk a tejjel, tejföllel,és a joghurttal.Hozzáadjuk a mustárt a lime levét és a balzsamecetet,fűszerezzük és újra turmixoljuk.Hozzákeverjük az apróra vágott kaprot.A maradék uborkát kis kockára vágjuk és a leveshez adjuk.
Alaposan behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg gyümölcsleves » Hideg cukkini krémleves » Kapros zúzaleves » Kapros pulykaraguleves
» Hideg szederleves » Ordás-kapros palacsinta » Öszibarack leves hidegen » Joghurtos uborkaleves
» Hideg hústál » Kapros burgonyaleves » Túrós-kapros rakott tészta » Kapros párolt zöldborsó
» Hideg gyümölcs rizs » Kapros cukkinifőzelék » SUBA (orosz hidegtál) » Patisszon kaprosan


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.