Tutireceptek.hu fejléc

Hideg kapros uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 közepes uborka
2 dl tejföl
2 dl tej
3 dl joghurt
2 teáskanál dijoni mustár

bors
csípet cukor
fél lime leve
1 teáskanál fehér balzsamecet
1 nagy csokor kapor

Elkészítés:
Az uborkát meghámozzuk,egyet meghagyva turmixoljuk a tejjel, tejföllel,és a joghurttal.Hozzáadjuk a mustárt a lime levét és a balzsamecetet,fűszerezzük és újra turmixoljuk.Hozzákeverjük az apróra vágott kaprot.A maradék uborkát kis kockára vágjuk és a leveshez adjuk.
Alaposan behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg bableves » Kapros-túrós cukkinileves » Kapros párolt zöldborsó » Patisszon kaprosan
» Hideg narancsleves » Hideg csokoládéöntet » Kapros céklakrémleves » Fokhagymás-kapros halfilé
» Kapros töltött palacsinta » Túrós-kapros rakott tészta » Fokhagymás kapros krémsajt » Hideg zöldbableves
» Hideg krémleves » Serpenyős hideg csülök » Hideg sonkás sajttekercs » Hideg-meggyleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.