Tutireceptek.hu fejléc

Hideg kapros uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 közepes uborka
2 dl tejföl
2 dl tej
3 dl joghurt
2 teáskanál dijoni mustár

bors
csípet cukor
fél lime leve
1 teáskanál fehér balzsamecet
1 nagy csokor kapor

Elkészítés:
Az uborkát meghámozzuk,egyet meghagyva turmixoljuk a tejjel, tejföllel,és a joghurttal.Hozzáadjuk a mustárt a lime levét és a balzsamecetet,fűszerezzük és újra turmixoljuk.Hozzákeverjük az apróra vágott kaprot.A maradék uborkát kis kockára vágjuk és a leveshez adjuk.
Alaposan behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós uborkaleves » Borjúnyelv hidegen » Hideg narancsleves » Hideg karfioltál
» Hideg grízfelfújt » Kapros-túrós cukkinileves » Hideg őszi zöldségleves » Kapros töksaláta
» Padlizsánleves hidegen » Hideg sajtmártás-mártogato » Kapros- juhtúrós nokedli » Forrócsoki - hideg napokra
» Banánleves hidegen » Hidegen kelesztett lángos » Hideg gyümölcs rizs » Hideg barackleves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.