Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg kapros uborkaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6 közepes uborka
2 dl tejföl
2 dl tej
3 dl joghurt
2 teáskanál dijoni mustár

bors
csípet cukor
fél lime leve
1 teáskanál fehér balzsamecet
1 nagy csokor kapor

Elkészítés:
Az uborkát meghámozzuk,egyet meghagyva turmixoljuk a tejjel, tejföllel,és a joghurttal.Hozzáadjuk a mustárt a lime levét és a balzsamecetet,fűszerezzük és újra turmixoljuk.Hozzákeverjük az apróra vágott kaprot.A maradék uborkát kis kockára vágjuk és a leveshez adjuk.
Alaposan behűtve tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros cukkinfőzelék » Hideg krémleves » Hideg túrógombóc » Kapros töksaláta
» Hideg töltött sárgarépa » Kapros patisszonfőzelék » Kapros zaftos süllő » Hideg rebarbaraleves
» Kapros halragu » Hideg gyümölcsleves » Hideg cukkinileves » Hideg karfioltál
» Padlizsánleves hidegen » Kapros-túrós csusza » Hideg sárgabarackleves » Hideg szilvapuding


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.