Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg sajtkrém recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
30 dkg ömlesztett krémsajt
1 kis pohár tejföl
15 dkg reszelt Trappista sajt (más keménysajt is jó)
1 fej vöröshagyma (friss metélőhagyma is jó)

Elkészítés:
A hagymát lereszelem, vagy apró darabokra vágom.
A hozzávalókat egy tálban alaposan összekeverem és kenyérre kenve fogyasztható.

Tanácsok:
Könnyebb dolgozni, ha nem közvetlenül a hűtőből veszem ki a krémsajtot, hanem kicsit szobahőmérsékletűen.
Érdemes kipróbálni sonkás, sőt snidlinges ízesítésű sajtkrémmel is.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg sárgadinnyeleves » Hideg zöldorsóleves » Sonkás-hagymás sajtkrém » SUBA (orosz hidegtál)
» Hideg rebarbaraleves » Aszpikos hidegtál » Forró eper hideg pezsgőben » Hideg sárgabarackleves
» Hideg joghurtleves » Sajtkrém eperrel » Hideg Kutya(Csokis szelet) » Sajtkrémleves cipóban
» Hideg orosz tejfölleves » Hideg gyümölcs turmix » Egyszerű hidegtál » Sült paprikás fetasajtkrém


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.