Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg barackleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
6-szem barack
6-8szem fahéj"lehet örölt is"
6-8szem szegfüszeg"lehet örölt is"
1dl tejföl
3ek liszt
1dl fözötejszin
tetejére tejszinhab

Elkészítés:
A barackot megmossuk és a héjját le hámozzuk majd fel kockázzuk.Egy lábosba tesszük és körülbelül 1-liter vizzel felöntjük,bele tesszük a szegfüszeget,fahéjjat,és fel forraljuk amig a barack megpuhul. Egy nagyobb tálba bele tesszük a tejfölt a lisztet és a tejszint, majd turmixgéppel jol össze keverjük.Ha ez kész bele merjük a barackot,de a szegfüszeget meg a fahéjjat elötte ki kell szedni, ha örölt akkor nem számit,majd szép lassan össze turmixoljuk az egészet. Az igy elkészült levest kihütjük és már fogyasztható is tegyünk a tetejére tejszinhabot úgy még finomabb.:)

Tanácsok:
Hidegen a legfinomabb.:(

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: LACKNER30


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg őszi zöldségleves » Hideg uborkaleves » Hideg őszibarack leves » Hideg zöldbableves
» Málnakrémleves hidegen » Hideg bableves » Hideg lángos » Hideg rebarbaraleves
» Töltött csülök hidegen » Hideg vilmoskörteleves » Hideg csokoládésrízs » Hideg eperleves 2.
» Padlizsánleves hidegen » Hideg zöld leves » Hideg zöldorsóleves » Hideg töltött saláta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.