Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg őszibarackleves mandulás túrófánkkal recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg őszibarack,
30 dkg porcukor,
5 dl száraz fehérbor,
2 db citrom,
TÉSZTA:
10 dkg túró,
10 dkg vaj,
10 dkg liszt,
10 dkg őrölt mandula,
2 db tojás.

Elkészítés:
Az őszibarackot megtisztítjuk, felét apró kockákra vágjuk, a másik felét szitán áttörjük és hozzáadjuk a fehérborhoz. A kockára vágott őszibarackra porcukrot szórunk, a citromlével meglocsoljuk, ráöntjük a bort, hűtjük.
A túróból, vajból, lisztből és az őrölt mandulából tojással tésztát gyúrunk. Apró pogácsákat szaggatunk és megsütjük. Tálaláskor az előhűtött csészékbe mert leves tetejére tesszük a tésztákat.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: sz.andi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg kutya Emyke modra » Tejszines őszibarackleves » Hideg kaporleves » Hideg karfioltál
» Citromos-mandulás muffin » Hideg húsos töltött alma » Hideg sajtkrém » Hideg kapros uborkaleves
» Hideg krémleves » Zabpelyhes-mandulás cookie » Mandulás kekszes » Mandulás nektarinszelet
» Forró eper hideg pezsgőben » Egyszerű hidegtál » Hideg Kutya(Csokis szelet) » Hideg zöldbableves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.