Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg Uborkakrémleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
3 kígyóuborka
3 kovászosuborka
2 kisdobozos natur joghurt
2 dl tejföl
1 vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
pici édesítő
csipet fehérbors
0,5 L kovászosuborkalé


Elkészítés:
A kígyóuborkát feldaraboljuk, majd a felaprított hagymákat, édesítőt, sót összeturmixoljuk. A sóval először óvatosan,a kovászosubi lé miatt:)
Hozzáöntjök a tejfölt és a joghurtot, majd mégegyszer átturmixoljuk.
Beleöntjük a kovászosuborkalét és teljesen simára turmixoljuk. Fel aprítjuk a kovászosuborkákat és ezzel tálaljuk a levest!

Tanácsok:
Először kicsit fura, de ha ízlésed szerint ízesíted, akkor finom:) Főleg nyáron, amikor jóhidegen lehet enni:)

A kalóriatartalmát sajnos pontosan nem tudom, mert az uborkák nagyságától is függ!


A receptet beküldte: Shopy


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg zöldségkrémleves » Hideg szilvakrémleves » Hideg málnás rétes » Hideg szilvapuding
» Borjúnyelv hidegen » Hideg sárgabarackleves » Hideg krémes » Hidegen kelesztett lángos
» Hideg barackleves » Sajtleves hideg napokra... » Hideg cukkini krémleves » Hideg gyümölcs rizs
» Hideg csokis kocka2 » Darafelfújt hidegen » Hideg krumplileves » Hideg eperhab


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.