Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg vegyes gyümölcsleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg kajszibarack,
20 dkg alma,
1 dl 1,5 %-os tej,
30 g vaníliás pudingpor,
folyékony édesítőszer,
fahéj,
szegfűszeg,
citromhéj,


Elkészítés:
A megtisztított gyümölcsöket vékony szeletekre vágjuk. Folyékony édesítőszerrel, fahéjjal, szegfűszeggl, citromhéjjal ízesített 1 liter hideg vízben feltesszük főni. Miután megfőtt, tejjel elkevert pudingporral sűrítjük, szűrt citromlévek, sóval ízesítük, és lehűtjük.
Ha ízletesebb levest szertnénk, a gyümölcs felét le is turmixolhatjuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Frissítő gyümölcsleves » Vegyes friss saláta » Bólé vegyes gyümölcsökből » Sonkás sajttekercs hidegen
» Hideg zöldorsóleves » Hideg uborkaleves » Vegyes leves » Vegyes nyári saláta
» Párolt vegyes zöldség » Egyszerű hidegtál » Hideg Kutya(Csokis szelet) » Joghurtos gyümölcsleves
» Hideg hústál » Hideg csokoládésrízs » Piros gyümölcsleves » Selymes gyümölcsleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.