Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg vegyes gyümölcsleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg kajszibarack,
20 dkg alma,
1 dl 1,5 %-os tej,
30 g vaníliás pudingpor,
folyékony édesítőszer,
fahéj,
szegfűszeg,
citromhéj,


Elkészítés:
A megtisztított gyümölcsöket vékony szeletekre vágjuk. Folyékony édesítőszerrel, fahéjjal, szegfűszeggl, citromhéjjal ízesített 1 liter hideg vízben feltesszük főni. Miután megfőtt, tejjel elkevert pudingporral sűrítjük, szűrt citromlévek, sóval ízesítük, és lehűtjük.
Ha ízletesebb levest szertnénk, a gyümölcs felét le is turmixolhatjuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Padlizsánleves hidegen » Hideg töltött sárgarépa » Vegyes gyümölcsös torta » Csőben sült vegyes zöldség
» Hideg grízfelfújt » Vegyes pizza » Hideg szederleves » Görög gyümölcsleves3.
» Hideg uborkaleves » Hideg hústál » SUBA (orosz hidegtál) » Hideg málnakrém leves
» Kókuszos hideg kutya » Vegyes hal bormártással » Vegyes nyári saláta » Sajtleves hideg napokra...


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.