Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg vegyes gyümölcsleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg kajszibarack,
20 dkg alma,
1 dl 1,5 %-os tej,
30 g vaníliás pudingpor,
folyékony édesítőszer,
fahéj,
szegfűszeg,
citromhéj,


Elkészítés:
A megtisztított gyümölcsöket vékony szeletekre vágjuk. Folyékony édesítőszerrel, fahéjjal, szegfűszeggl, citromhéjjal ízesített 1 liter hideg vízben feltesszük főni. Miután megfőtt, tejjel elkevert pudingporral sűrítjük, szűrt citromlévek, sóval ízesítük, és lehűtjük.
Ha ízletesebb levest szertnénk, a gyümölcs felét le is turmixolhatjuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg sajtkrém » Görög gyümölcsleves3. » Borjúnyelv hidegen » Vegyes vágott előétel
» SUBA (orosz hidegtál) » Hideg szilvakrémleves » Hideg krémleves » Vegyes kefires saláta
» Hideg túró gombócz :) » Hideg töltött sárgarépa » Hideg lángos » Hideg gyümölcsleves
» Hideg kutya Emyke modra » Hideg gyümölcs rizs » Aszpikos hidegtál » Argentin vegyes saláta


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.