Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsroló recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg darált sertéshús
20 dkg darált marhahús
2 evőkanál mustár
fűszerpaprika

bors
2 dl olívaolaj
friss oregano
1 gerezd fokhagyma

Raguhoz:

1 db padlizsán
4 db paradicsom
2 evőkanál olaj
3 gerezd fokhagyma

bors
petrezselyem

Elkészítés:
A fokhagymagerezdet lereszeljük. A darált húst ízlés szerint sózzuk, a fűszerpaprikával és borssal jól eldolgozzuk, majd hozzáadjuk a mustárt és a lereszelt fokhagymát. Az így előkészített húst egy órára a hűtőbe tesszük, hogy lehűljön, mert így könnyebb lesz majd formázni.

Vízbe mártott kézzel az ízesített darált húst hurkapálcákra nyomkodjuk, majd roston vagy forró olajban pirosasbarnára sütjük.
A raguhoz a paradicsomot és a padlizsánt felkockázzuk, majd egy serpenyőben kevés olívaolajon összeforraljuk. Sóval, borssal és friss petrezselyemmel ízesítjük.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aludttejes tökkáposzta » Sündisznó (római tálban) » Fehérboros rostélyos » Töltött karaj, másképpen
» Ünnepi tenkes szelet » Gyors currys csirke » Sajtos rakott karaj » Vadas libacomb
» Borjúnyelv hidegen » Zacskós hús » Sült vér velővel » Böllér kocka
» Majorannás hús2 » Marharagu spárgával » Kacsa confit » Sajtos húscipó


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.