Tutireceptek.hu fejléc

Sertéskaraj parasztosan recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
személyenként 2 szelet sertés karaj,
2 db. közepes vöröshagyma,
20 dkg húsos szalonna, vagy 1 csomag bacon,
1,5 kg kockára vágott burgonya
olaj,
liszt,
petrezselyemzöld,
ízlés szerint só.

Elkészítés:
A kicsit kivert karajszeleteket gyengén sózzuk, lisztbe mártjuk és bő forró olajban hirtelen kisütjük. Egy lábasban vizet párologtatunk és ebbe helyezzük a húsokat párolni. Az olajban a karikára vágott hagymát megdinszteljük, kivesszük, ugyanebben az olajban a szalonnát megsütjük, majd a burgonyát sütjük itt ki. A hagymát szalonnát, burgonyát óvatosan összekeverjük. A megpárolt húsokat tepsibe lerakjuk, erre ráhalmozzuk a burgonyás keveréket, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és sütőben pár percig átsütjük.
Savanyúsággal tálaljuk.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Isztriai sertéskaraj » Sárgabarackos sertéskaraj » Burgonyaleves parasztosan » Birsalmás sertéskaraj
» Sertéskaraj Havanna módra » Sertéskaraj brokkolival » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Temesvári sertéskaraj...
» Kaporszósz parasztosan » Szűzérme parasztosan » Sertéskaraj hagymaszósszal » Sertéskaraj töltve
» Mézes sertéskaraj » Avasi sertéskaraj. » Zsemlegombóc parasztosan » Fügés sertéskaraj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.