Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Imposztor saláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 teáskanál méz,
1 teáskanál mustár,
1 evőkanál balzsamecet,
őrölt bors,
3 evőkanál olívaolaj,
1 csomag mozzarella,
1 db avokádó,
1 db kígyóuborka,
3 db paradicsom,
1 fej saláta.

Elkészítés:
A salátát megmossuk, szárazra rázzuk, kis darabokra vágjuk vagy tépkedjük.
A paradicsomot és az uborkát megmossuk, az avokádót meghámozzuk.
A zöldségeket a mozzarellával együtt egycentis kockákra vágjuk, és összeforgatjuk a salátával.
A mézet folyósra melegítjük, összekeverjük az olívaolajjal, a balzsamecettel meg a mustárral, majd ráöntjük a zöldségekre, megborsozzuk, végül az egészet alaposan összekeverjük.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tőkehalmáj-saláta » Alma-répa saláta » Saláta fetamártással » Fügés Cézár-saláta
» Ibi paradicsom salátája » Füstölt halsaláta » Rizssaláta csirkehússal » Energiasaláta
» Római saláta » Mogyorós burgonyasaláta » Uborkasaláta eperrel » Tofusaláta
» Zeller saláta » Bazsalikomos lencsesaláta » Diós-sonkás uborkasaláta » Svéd heringsaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.