Tutireceptek.hu fejléc

Juhászpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 báránycombszelet-vagy borda
1 citrom leve
1 dl olaj
bors
2 EK mustár
5 dkg zsemlemorzsa
20 dkg paradicsom püré


Elkészítés:
A meg tisztitott bárány szeleteket, sózzuk, borsozzuk, citromlébe mártjuk, majd olajjal bekenve,2 órán keresztül hűtőbe tesszük.

Mustárt, olajat, paradicsompürét összekeverjük,
ebbe mártjuk a szeleteket, majd megforgatjuk zsemlemorzsában, és roston pirosra sütjük,
és tálaljuk, sült zöldségekkel, vagy tésztasalátával.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkecombtekercs » Piadina » Chilis gombás pecsenye » Vadas
» Csirkekuglóf » Húscsíkok magos bundában » Sonkatekercs fogyókúrázóknak » Duplahagymás csirkecomb
» Karaj Dávid király módra » Gőzölgő malacsült » Római tálban sült csülök » Galyasági betyáros paprikás
» Hamis vadas csirkemell » Almás májkavalkád » Tepsis flekken » Sertéscomb burgnyalepénnyel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.