Tutireceptek.hu fejléc

Juhászpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 báránycombszelet-vagy borda
1 citrom leve
1 dl olaj
bors
2 EK mustár
5 dkg zsemlemorzsa
20 dkg paradicsom püré


Elkészítés:
A meg tisztitott bárány szeleteket, sózzuk, borsozzuk, citromlébe mártjuk, majd olajjal bekenve,2 órán keresztül hűtőbe tesszük.

Mustárt, olajat, paradicsompürét összekeverjük,
ebbe mártjuk a szeleteket, majd megforgatjuk zsemlemorzsában, és roston pirosra sütjük,
és tálaljuk, sült zöldségekkel, vagy tésztasalátával.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Wellington csirke » Csirkegöngyöleg » Gyros hússal töltött krumpli » Tejben-vajban főtt csirkemell
» Mustáros-sajtos rántott hús » Narancsos, gombás kacsa » Baconos-gombás csirkecombok » Erdélyi tormás hús
» Bélszín Sztroganoff módra » Pulykamell sajtmártással » Joghurtos Tandori csirke » Cowboy reggeli
» Grillezett zöldség tarjával » Erdélyi aprópecsenye » Barna husi » Mézes massza husira


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.