Tutireceptek.hu fejléc

Juhászpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 báránycombszelet-vagy borda
1 citrom leve
1 dl olaj
bors
2 EK mustár
5 dkg zsemlemorzsa
20 dkg paradicsom püré


Elkészítés:
A meg tisztitott bárány szeleteket, sózzuk, borsozzuk, citromlébe mártjuk, majd olajjal bekenve,2 órán keresztül hűtőbe tesszük.

Mustárt, olajat, paradicsompürét összekeverjük,
ebbe mártjuk a szeleteket, majd megforgatjuk zsemlemorzsában, és roston pirosra sütjük,
és tálaljuk, sült zöldségekkel, vagy tésztasalátával.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kapros csirkemell » Bazsalikomos csirke » Sóban sült pipi » Csirkemell őzgerincben
» Sajttal rakott pulykamell » Csirkemell pörkölt » Borban párolt csirke » Juhtúrós-borsós hús
» Rakott Brassói » Tatár beafstek » Bacsa szelet » Mititei
» Pulykamell egyben, egyszerűen » Gombás csirkemell 2 főre » Zöldséges-tejszínes csirke » Csirkemellből pörkölt


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.