Tutireceptek.hu fejléc

Juhászpecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
8 báránycombszelet-vagy borda
1 citrom leve
1 dl olaj
bors
2 EK mustár
5 dkg zsemlemorzsa
20 dkg paradicsom püré


Elkészítés:
A meg tisztitott bárány szeleteket, sózzuk, borsozzuk, citromlébe mártjuk, majd olajjal bekenve,2 órán keresztül hűtőbe tesszük.

Mustárt, olajat, paradicsompürét összekeverjük,
ebbe mártjuk a szeleteket, majd megforgatjuk zsemlemorzsában, és roston pirosra sütjük,
és tálaljuk, sült zöldségekkel, vagy tésztasalátával.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarackos sertéskaraj » Csirkemell bacon-pongyolában » Káposztával töltött dagadó » Pirított csirke
» Gyulai töltött karaj » Tere-fere pipi felturbózva » Húsvéti reggeli » Ropogós csirkemellcsíkok
» Dalmát máj » Sült oldalas száz ízzel » Görög húsgolyó, zöldségnyárs » Betyáros rántott szelet
» Disznósajt (bendő nélkül) » Húsmuffin krumpli lepénnyel » Édes csirke másképp » Lecsós-szelet


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.