Tutireceptek.hu fejléc

Kenőmájas fűszeresen recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 egész disznómáj, 1 kg tokaszalonna, 10 dkg disznózsír, 25 dkg vöröshagyma, 4 gerezd zúzott fokhagyma, 2 dl tejszín, 2 dkg törött bors, 1 kiskanál csombor, só ízlés szerint.

Elkészítés:
A nyers disznómájat szitán áttörjük. A tokaszalonnát sós vízben puhára főzzük, és apró kockákra vágjuk. Az igen apróra vágott vöröshagymát zsíron világossárgára fonnyasztjuk, hozzáadjuk a tokaszalonnához és a májhoz Megfűszerezzük, megsózzuk, hozzáadjuk a tejszínt, és lazán a disznóbélbe töltjük. bekötjük, és 90 fokos vízben fél óráig főzzük. Hidegen felszeletelve fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás pite - fűszeresen » Főtt csirkemell fűszeresen » Kenőmájaskrém » Tojásos kenőmájas
» Sült gombafejek fűszeresen » Fokhagyma fűszeresen » Rántott kenőmájas » Kenőmájas
» Pizzás melegszendvics » Füstölt sonkás kanapé » Sajtkrémes melegszendvics » Zellerkrém, Sárgarépakrém
» Banános bagett » Szendvicstorony » Sárgaborsókrém pirítósra » Füstölt tofus pirítós


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.