Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kenőmájas fűszeresen recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
1 egész disznómáj, 1 kg tokaszalonna, 10 dkg disznózsír, 25 dkg vöröshagyma, 4 gerezd zúzott fokhagyma, 2 dl tejszín, 2 dkg törött bors, 1 kiskanál csombor, só ízlés szerint.

Elkészítés:
A nyers disznómájat szitán áttörjük. A tokaszalonnát sós vízben puhára főzzük, és apró kockákra vágjuk. Az igen apróra vágott vöröshagymát zsíron világossárgára fonnyasztjuk, hozzáadjuk a tokaszalonnához és a májhoz Megfűszerezzük, megsózzuk, hozzáadjuk a tejszínt, és lazán a disznóbélbe töltjük. bekötjük, és 90 fokos vízben fél óráig főzzük. Hidegen felszeletelve fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült gombafejek fűszeresen » Fokhagyma fűszeresen » Kenőmájas » Kenőmájaskrém
» Almás pite - fűszeresen » Tojásos kenőmájas » Főtt csirkemell fűszeresen » Rántott kenőmájas
» Fagyasztott szendvics » Sonkakrém » Fokhagymás bagett » Melegszendvicskrém
» Tejfölös túró » Körözött-másképp » Vendégváró baconban » Juhászzsemle


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.