Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Firenzei halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6-8 szelet tengeri halfilé
leveles paraj
margarin
mascarpone, vagy tejszínes krémsajt
füstölt sajt
3-4 szem paradicsom

bors
fokhagyma

Elkészítés:
Egy tűzálló tálat vajazzunk ki, béleljük ki a parajlevelekkel és szórjuk meg zúzott fokhagymával. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, és a tálba fektetjük, majd megkenjük macsarponéval (vagy tejszínes krémsajttal), beborítjuk paradicsomkarikákkal, és reszelt füstöltsajjtal bőségesen megszórjuk.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Tündérfürtöcske


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás halfilé » Tengeri halfilé rizzsel » Mustáros halfilé » Megyeri halfilé
» Batyuban sült halfilé » Firenzei négysajtos tészta » Pestos halfilé » Kapros, krumplis halfilé
» Tejszínes sült halfilé » Tengeri halfilé másképpen » Zöldséges halfilé » Zöldséges tengeri halfilé
» Tőkehalfilé sajttal » Fokhagymás tengeri halfilé » Halfilé joghurtköntösben » Rozmaringos halfilé


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.