Tutireceptek.hu fejléc

Firenzei halfilé recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
6-8 szelet tengeri halfilé
leveles paraj
margarin
mascarpone, vagy tejszínes krémsajt
füstölt sajt
3-4 szem paradicsom

bors
fokhagyma

Elkészítés:
Egy tűzálló tálat vajazzunk ki, béleljük ki a parajlevelekkel és szórjuk meg zúzott fokhagymával. A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, és a tálba fektetjük, majd megkenjük macsarponéval (vagy tejszínes krémsajttal), beborítjuk paradicsomkarikákkal, és reszelt füstöltsajjtal bőségesen megszórjuk.
Előmelegített sütőben 30 percig sütjük.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Tündérfürtöcske


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tengeri halfilé rizzsel » Halfilé zödségesen » Pikáns halfilé » Halfilével rakott krumpli
» Gombás halfilé » Rozmaringos halfilé » Joghurtos párolt halfilé » Pestos halfilé
» Firenzei hal » Sajtos-gombás halfilé » Halfilé dinnyemártással » Tőkehalfilé sajttal
» Tengeri halfilé másképpen » Firenzei négysajtos tészta » Sült halfilé sajtmártásban » Zöldséges halfilé


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.