Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
6 nagy gombafej.
20 dk juhtúró
20 dk zabpehelyliszt
2 tojás
3 evőkanál olaj
2 db paradicsom
3 foghagyma gerezd
2 dl víz

Elkészítés:
A gombafejeket megpucolom, a szárát kiszedem, belül kikaparom a fejeket, ide töltöm vissza a tölteléket. A kikapart gombához hozzáadom a juhtúrót, a megpucolt gombaszárakat is belereszelem. Beteszem a mikróba, hogy a juhtúrú elolvadjon, és a gomba párolodjon.
Kiveszem a mikróból, beleütök két tojást,
bele a reszelt foghagyma, olaj, víz, zabpehelyliszt majd az egészet összekeverem. Aztán elkezdem tölteni a gombafejeket. Ha kész a tetejére még teszek egy vékonyszelet paradicsomot, és be a sütőbe. Nagyon finom. Jó étvágyat.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: Ritus2013


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rizspogácsa » Halkrémmel töltött alma » Töltött cukkíni.... » Gombás csirke másképpen
» Töltött mángold levél » Töltött dagadó erdélyiesen » Gombás pogácsa » Májas gombás pite
» Töltött karaj » Töltött sonkatekercs » Krumpliágyon sült gomba » Gomba leves
» Gombás csirke egyszerűen » Szerb gombás zakuszka » Fokhagymás omlett gombával » Gombás curry zöld rizzsel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.