Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós-tejfölös burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
2 nagy pohár tejföl
20 dkg juhtúró
2-3 gerezd fokhagyma
1 tojás sárgája

bors
ráma sütőmargarin
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A héjában megfőtt krumplikat felkarikázom. Kikent jénai tálba lerakom, sózom, mintha rakott krumplit csinálnék.

Közben a 2 pohár tejfölt a zúzott fokhagymával és a borssal elkeverem, majd a juhtúrót apránként hozzáadom, robotgéppel finomra keverem.

Meglocsolom ezzel a krumplit, majd megint krumpli és só következik, amíg van alapanyagunk... és tál-kapacitásunk. :) Mielőtt a maradék mártásunkat a burgonya tetejére öntenénk, belekeverünk 1 tojássárgáját. Petrezselyemmel díszítjük, és előmelegített sütőben 20-30 perc alatt átsütjük


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Moldvai újburgonya » Tárkonyos burgonyaleves » Édes-savanyú burgonya » Görög rakott burgonya
» Újburgonya meggyszósszal » Burgonyás gombás tekercs » Sajtos újburgonya » Burgonyás pite
» Csirkehúsos burgonyasaláta » Rakott burgonya » Burgonyás zöldbab » Karfiollal rakott burgonya
» Amerikai burgonya » Tepsis burgonya » Sajtos burgonyafasírt » Svéd burgonya


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.