Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós zsemlegombóc recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
400 g juhtúró
4 tojás
4 száraz zsemle
1/2 szerecsendió

Elkészítés:
Lereszelem a száraz zsemléket, összedolgozom az összetört juhtúróval, tojással, és a frissen reszelt szerecsendióval. Viszonylag lágy a massza, de 20 perc pihenés alatt megszívja magát a zsemle és mehet a fövő levesbe. Kb. dió nagyságúra formázom a gombócokat, és a forrástól számítva 5-7 perc elég neki, hogy megfőjön.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós háromszögek » Juhtúrós rakott spenót » Juhtúrós lepény » Juhtúrós pogim
» Juhtúrós gnocci tálka » Juhtúrós rakott burgonya » Juhtúrós rudacska » Zsemlegombóc 3
» Káposztás juhtúrós nokedli » Kapros- juhtúrós nokedli » Sült zsemlegombóc » Kapros juhtúrós lángos
» Juhtúrós burgonya » Juhtúrós rakott csirke » Gombás juhtúrós krumpli » Juhtúrós töltött burgonya


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.