Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapros- juhtúrós nokedli recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
3 db tojás
10 dkg juhtúró
1 evőkanál só
fél csokor kapor
30 dkg liszt
1 evőkanál vaj

Elkészítés:
A felvert tojásokhoz krumplinyomón áttörjük a juhtúrót, a sót, az egészen finomra vágott kaprot, majd simára dolgozzuk a liszttel, és kevés vízzel szokásos sűrűségűre galuskatésztát készítünk. Lobogó sós vízben a nokedli szaggató segítségével kiszaggatva kifőzzük, leszűrjük, és vajon átforrósítjuk.

köretként vagy főételekhez tálaljuk.

Tanácsok:
Sajttal megszórva még istenibb!


A receptet beküldte: Zsepii


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nokedli (Update 1) » Tiroli nokedli » Juhtúrós kelbimbós sali » Piros nokedli
» Juhtúrós rudacska » Juhtúrós sajtos rudak » Juhtúrós sonkatekercs » Paleo nokedli
» Kapros-tejszínes csirke » Sajtnokedli leves » Juhtúrós gomba » Juhtúrós halfilé rántva
» Vadász nokedli » Juhtúrós padlizsántekercs » Cigánynokedli » Ízes juhtúrós pogácsa


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.