Tutireceptek.hu fejléc

Kakaós-krémsajtos felfújt recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
- 10 dkg tejszín-krémsajt vagy tejszínes ömlesztett sajt
- 6 evőkanál vaníliás porcukor
- 2-2 evőkanál liszt
- 2-2 evőkanál kakaó
- 2-2 evőkanál darált dió
- 2 tojás

Elkészítés:
A krémsajtot a tojásokkal és a vaníliás porcukorral összekeverjük. Beleszitáljuk a lisztet, a kakaót, csomómentesre keverjük, majd beleforgatjuk a diót.

A masszát négy kis üvegtálkába elosztjuk és mikróba tesszük. A legmagasabb hőfokozaton 3 percig mikrózzuk, majd másfél percre még a készülékben hagyjuk.

Porcukorral megszórva idénygyümölccsel díszítve tálaljuk.

Tanácsok:
Roppant egyszerűen elkészíthető és mutatós kis desszert.
A tálkákat csak félig töltsük, mert a felfújt kiszalad és jó fél órás takarítás, sikálás vár ránk.

A tetejére természetesen lehet darab diót, fahéjat, citromkarikát is tenni, ki hogy szereti!

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: xxLady


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött palacsintafelfújt » Édes kiflifelfújt » Zöldségfelfújt » Spenótfelfújt
» Sajtos karfiol felfújt » Almás túrófelfújt » Diófelfújt » Rizsfelfújt nektarinnal
» Tavaszi zöldségfelfújt » Krumplifelfújt brokkolival » Almás rizsfelfújt » Feketeerdő-rizsfelfújt
» Gombafelfújt » Meggyes kiflifelfújt » Darafelfújt hidegen » Kakaós felfújt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.