Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kakas pörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kakas,
1 dl olaj,
három nagy fej hagyma,
só,
4-5 evőkanál paprika,
2-3 evőkanál lecsó.

Elkészítés:
A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórom a paprikát.
Beleteszem a tisztított, feldarabolt kakast, valamint az alaposan megtisztított zúzát.
Sózom, majd megkevergetve lefedem.
A levét időnként pótolva kb egy óra múlva lesz kész.
Az utolsó negyed órában beleteszem a lecsót és a májat is.
Galuskával kínálom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös tojáspörkölt » Coq au vin (Kakas borban) » Tejfölös tojás pörkölt » Velős pacalpörkölt
» Gombapörkölt » 30 perces csirkepörkölt. » Pacal pörkölt » Vörösboros szarvaspörkölt
» Galyasági vegyes pörkölt » Magyaros körömpörkölt » Halfilé kakastaréjjal » Edina féle pörkölt
» Lecsó pörköltszafttal » Tejfölös pulykamellpörkölt » Erdész pörkölt » Pusztapörkölt


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.