Tutireceptek.hu fejléc

Kakas pörkölt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kakas,
1 dl olaj,
három nagy fej hagyma,
só,
4-5 evőkanál paprika,
2-3 evőkanál lecsó.

Elkészítés:
A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórom a paprikát.
Beleteszem a tisztított, feldarabolt kakast, valamint az alaposan megtisztított zúzát.
Sózom, majd megkevergetve lefedem.
A levét időnként pótolva kb egy óra múlva lesz kész.
Az utolsó negyed órában beleteszem a lecsót és a májat is.
Galuskával kínálom.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pacalpörkölt (amc recept) » Gombapörkölt » Tejfölös pulykamellpörkölt » Csirkemellből pörkölt
» Köröm pörkölt » Ürgepörkölt » Borjúpörkölt » Vörösboros vadpörkölt
» Halfilé kakastaréjjal » Pörkölt zöldbabbal » Pusztapörkölt » Laskagomba pörkölt
» Vörösboros gombapörkölt » Tök-pörkölt » Zöldbabpörkölt oldalassal » Fácánpörkölt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.