Tutireceptek.hu fejléc

Kapor mártás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 ek liszt
1 ek olaj
1 kk szárított v friss kapor
1 dl tejföl
vegeta

Elkészítés:
Az olajon a lisztet megfuttatjuk, ha már habos, akkor beleszórjuk a kaprot és felengedjük hideg vízzel kb 2 dl. Csomómentesen elkeverjük és ízlés szerint vegetázzuk. A lisztet alaposan kiforraljuk (5 perc) folyamatosan kevergetve. Tűzről levéve belekeverjük a tejfölt. Főtt húsok mellé ajánlom.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykamell pórémártással » Hideg kaporleves » Karaj mustármártásban » Csirke zöldségmártással
» Besamelmártás » Spagetti mustármártással » Őzderék ananász mártással » Kaporszósz Emyke módjára
» Fokhagyma mártás » Zöldséges-sajtos mártás » Fehérmártás » Fokhagyma mártásom
» Kolbász lengyel mártással » Light almamártás » Vese pikáns mártás » Tőkehal mustármártással


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.