Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapor mártás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 ek liszt
1 ek olaj
1 kk szárított v friss kapor
1 dl tejföl
vegeta

Elkészítés:
Az olajon a lisztet megfuttatjuk, ha már habos, akkor beleszórjuk a kaprot és felengedjük hideg vízzel kb 2 dl. Csomómentesen elkeverjük és ízlés szerint vegetázzuk. A lisztet alaposan kiforraljuk (5 perc) folyamatosan kevergetve. Tűzről levéve belekeverjük a tejfölt. Főtt húsok mellé ajánlom.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns szilvamártás » Sajtgömbök körtemártással » Gombás mártás húsokhoz » Auróra mártás
» Csirkemell sajtmártással » Zöldhagymamártás » Napraforgós csalánmártás » Besamelmártás (tejmártás)
» Hideg sajtmártás-mártogato » Gyömbérmártás » Mustármártás » Dödöle sóskamártással
» Kaporszósz Emyke módjára » Őzderék ananász mártással » Zöldfüves mártás » Körte diós sajtmártással


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.