Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kapor mártás recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 ek liszt
1 ek olaj
1 kk szárított v friss kapor
1 dl tejföl
vegeta

Elkészítés:
Az olajon a lisztet megfuttatjuk, ha már habos, akkor beleszórjuk a kaprot és felengedjük hideg vízzel kb 2 dl. Csomómentesen elkeverjük és ízlés szerint vegetázzuk. A lisztet alaposan kiforraljuk (5 perc) folyamatosan kevergetve. Tűzről levéve belekeverjük a tejfölt. Főtt húsok mellé ajánlom.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: 55moncsi71

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyros-mártás » Rebarbara mártás » Gribiche mártás » Currymártás
» Karfiol vastagmártással » Olasz paradicsommártás » Karaj mustármártásban » Fokhagymamártás
» Olasz mustármártás » Almamártás » Tejszínes fokhagymamártás » Túrógombóc sajtmártással
» Feher martas tesztara » Haltekercs citrommártással » Rák tojásmártásban » Tökgombóc kapormártással


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.