Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kolbász lengyel mártással recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
50 dkg főzőkolbász
50 dkg lángolt kolbász
1 üveg világos sör
2 vöröshagyma
1 evőkanál vaj
1 evőkanál liszt
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál só
1 evőkanál cukor

Elkészítés:
A főzőkolbászt és a lángolt kolbászt egy lábosba tesszük, ráöntjük a sört, beletesszük a finomra vágott hagymát, lefedjük és 20 percig főzzük, majd a levét leszűrjük, a kolbászt felkarikázzuk. Mártást készítünk a vajból és a lisztből, a leszűrt főzőlével jól elkeverjük, beletesszük a citromlét, a cukrot és a sót, és kevergetve sűrűre főzzük. Végül beletesszük a kolbászkarikákat. Köretként krumplipürét kínálunk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lengyel vitaminsaláta » Csirke zöldségmártással » Kolbászos újburgonya » Füstöltkolbászos spagetti
» Kolbászos krumplileves » Saláta fetamártással » Haltekercs kapormártással » Friss kolbász bajor módra
» Karaj besamelmártással » Pulykamell pórémártással » Kolbászos galuska » Szűzérme zöldborsmártással
» Kolbászos-sajtos torta » Tejbedara datolyamártással » Kolbászos rakott nokedli » Spagetti gyömbérmártással


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.