Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kaporleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
egy jó evőkanálra való vágott zöld kapor,
másfél evőkanál olaj,
2 dkg liszt,
1 dl tejföl vagy 2 dl tej,
1 tojássárga,
só.

Elkészítés:
A zsírból és lisztből világos rántást készítünk, beletesszük a kaprot de ezzel nem pirítjuk hanem azonnal felengedjük.
Miután felfőtt, 10 percig csendesen főzzük, 1-2 dl forró tejjel kiegészítjük, és tejföllel kikevert tojássárgára tálaljuk.
Pirított zsemlekockát vagy nagy kockára vágott főtt tojást adunk hozzá.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kaporleves zsemlekockákkal » Hideg kaporleves » Kaporleves zöldhagymával » Gyergyói kaporleves
» 2Sajtos hagymaleves » Káposztagulyás » Zellerleves barna rizzsel » Zabpelyhes póréhagymaleves
» Sűrű tejfölös gombaleves » Kedvenc zöldséges leves » Csurgatott tojásleves » Zúzaleves
» Paksi halászlé original » Pöttyös pecsenye » Burgonyaleves parasztosan » Zalai erdésztokány


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.