Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros karalábéleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
40 dkg karalábé,
3 dkg zsír, vagy olaj,
3 dkg liszt,
1 evőkanál tejföl,
vágott petrezselyemzöld,
só.

Elkészítés:
A karalábét megtisztítóm, meghámozom és vékony szeletekre vágom.
Sózom és vajban fedő alatt megpárolom. (Az íz csak vajpuha karalábénál jön ki teljesen).
Megszórom liszttel, néhány percig pirítom, majd hideg vizet öntök rá. 10-15 percig főzöm.
Levesbetétként tésztát főzök bele.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros egytál » Magyaros rakott csirke » Magyaros makaroni » Magyaros tepsis krumpli
» Magyaros gombás húsgombóc » Magyaros tepsis krumpli * » Magyaros Pulykamellragu » Magyaros húsos tekercs
» Magyaros falatok » Aperol koktél magyarosan » Magyaros lángos » Magyaros pontykocsonya
» Magyaros gersli » Sajtos karalábéleves » Gombaleves magyarosan » Cukkini magyarosan/2 főre


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.