Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
1 kg savanyú káposzta
2 dl tejföl
1 közepes fej vöröshagyma
liszt
pirospaprika

olaj vagy zsír

Elkészítés:
A harcsát megtisztítva, kibelezve felszeleteljük, a szeleteket megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, azután forró zsíradékban ropogósra sütjük.

Közben megpirítjuk az apróra vágott hagymát, meghintjük 1 kiskanál pirospaprikával, és rátesszük a savanyú káposztát. Kevés vízzel puhára pároljuk, majd egy mély tűzálló tálat kizsírozunk, beleterítünk egy sor káposztát, rárakjuk a kisütött halszeleteket, majd befedjük káposztával.

A tetejét leöntjük tejföllel. Forró sütőben átsütjük, azután frissen tálaljuk.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csuka káposztásan » Káposztasaláta 2 » Káposztasaláta majonézzel » Káposztás pogácsa 1.
» Kelkáposztás csirkemell » Harcsa paprikásan » Káposztás pogácsa-finom » Alföldi káposztás csülök
» Káposztás oldalas kuktában » Káposztás sztrapacska » Káposztás burgonyaleves » Reszelt káposztasaláta
» Káposztás halleves » Káposztás virsli tésztában » Harcsa pecsenye » Afrikai harcsa fehérborban


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.