Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztasali recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1 kis fej édeskáposzta
cukor

köménymag
1 fej vöröshagyma
ecet

Elkészítés:
a káposztát nagyon vékonyan ,éles késsel csíkokra vágjuk ,a hagymát is.Egy edénybe tesszük és enyhén sót szórunk rá,közbe megforgatjuk a káposztát a kezünkkel,hogy mindenhol sós legyen.30 percig állni hagyjuk.Felforralunk egy fazékba kb. 3 liter vizet,amibe a köményt ,cukrot,ecetet is beletettük,(izlés szerint).Ráöntjük az enyhén sózott káposztára a forró lét,.. . már csak arra kell várnunk,hogy kihüljön,mert azonnal fogyasztható!

Tanácsok:
Ezerszer többet ér mint a bolti!
3 hétig is eltartható a hütőbe.
finom ,finom,finom


A receptet beküldte: vica009


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás salátatál » Strassbourgi saláta » Csirkemell saláta kesudióval » Ropogós padlizsánsaláta
» Céklás káposztasaláta » Cézár saláta » Andalúziai saláta » Majonéz (Mammától)
» Sajtos feketeretek saláta » Vörös káposztasaláta » Kókuszos káposzta saláta » Póréhagymás babsaláta
» Szalonnás burgonyasaláta » Tonhalsaláta » Szalámis saláta » Svéd gombasaláta 2


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.