Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Tárkonyos harcsa recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 kg harcsa
1 dl fehérbor, só
2 evőkanál
olaj
fél marék friss tárkony

Elkészítés:
A halat megtisztítjuk, megsózzuk, a belsejét tárkonnyal jól bedörzsöljük, kívül a bőrét bevagdossuk, majd apróra vágott tárkonnyal megszórjuk. Tepsibe tesszük, leöntjük 2 evőkanál olajjal és 1 dl borral, majd ropogósra sütjük. Párolt almát vagy vajas burgonyát adunk hozzá.


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás harcsapaprikás » Finom harcsa » Tárkonyos tüdőleves » Harcsapaprikás másként
» Erdélyi tárkonyos leves » Tárkonyos krumpli leves 2 » Mazsolás-tejszínes harcsa » Tárkonyos csirkeragu leves
» Tárkonyos zöldbableves » Folyami rák harcsával » Tárkonyos malacleves » Tárkonyos ragu leves
» Afrikai harcsa fehérborban » Tárkonyos borjúragu leves » Tárkonyos burgonyaleves » Tárkonyos halleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.