Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás csiga recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
1 csomag mélyhűtött leveles tészta,
1 kg fejes káposzta,
só,
bors,
2 evőkanál cukor,
2 evőkanál zsír, vagy olaj.

Elkészítés:
A leveles tésztát hagyom kiolvadni, majd egy deszkán téglalap alakúra (kb. 40 x 30 cm) sodrom. A káposztát lereszelem, sózom, 10 - 15 percig állni hagyom és kinyomkodom. A forró zsírban, megbarnítom a cukrot, hozzáadom a lereszelt káposztát és állandóan kevergetve barnára párolom. Rászórom a tésztára, majd a tésztát szorosan feltekerem. Éles késsel egy centis szeleteket vágok a tekercsből, majd kizsírozott tepsibe teszem. Forró sütőben megsütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Diós csiga(Kata-féle) » Káposztás csülökragu » Párizsis csiga » Káposztás sztrapacska
» Káposztás parasztsaláta » Töltött csiga » Káposztás bab csülökkel » Kelt fahéjas csiga
» Rántott káposztaszeletek » Nyers káposztasaláta » Isteni káposztasaláta » Káposztás vitamin saláta
» Káposztás nokedli » Káposztás-virslis kifli » Káposztás krumplifasírt » Káposztás töltött lángos


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.