Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás kacsa recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg kacsamell, 0.5 kg savanyú káposzta, kb 30 dkg rizs, 1 nagy pohár tejföl, só.

Elkészítés:
Egy edényt olajozz ki. Mosd meg a káposztát és felét tedd az edény aljára. Szórj rá rizst. A húst csíkozd fel és felét tedd a rizsre, majd tejföllel kend meg. Tegyél rá még egy réteg rizst és húst. Káposztával és tejföllel fejezd be. Tegyél alá vizet és süsd meg a sütőbe.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: emesecske

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás lepény » Káposztás-paszuly » Káposztás burgonyafelfújt » Kacsamell sajttal, almával
» Hagymás kacsamáj » Káposztás halleves » Csuka káposztásan » Palacsinta-kacsák
» Káposztás pacal » Káposztás pogácsa 1. » Párolt vadkacsa » .Kacsasült almával
» Olaszos-almás vadkacsamell » Káposztás egytál » Pekingi kacsacomb » Fóliás káposztás hús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.