Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás knédli update1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
Élesztő
T.só
édesítő
40dkg 1-es liszt
30dkg tk liszt
1,25kg savanyú képoszta
olaj
norbi ételízesítő
cseresznye paprika(én azt nem teszek bele)
füstölt kolbász 1pár

Elkészítés:
Bedagasztjuk a tésztát, és fél órát kelesztjük.Kinyomkodjuk a káposzta levét és egy kiolajozott lábasba tesszük pírítani(fedő alatt)20 perc után amikor már barna a káposzta felengedjük vízzel, hogy pont ellepje majd pici sóval ételízesítővel ízesítjük és rárakjuk a pár centire elvágott kobászokat. A gombócokat kisszaggattjuk/egyszerre 3-at/ és rárakjuk a káposztára amikor megfőtt az egyik oldala átfordítjuk, amikor az is megfőtt kivesszük, és így ismételjük ameddig van tésztánk.
Tálaláskor minden tányérba kell tenni kolbászt, knédlit és káposztát.

Tanácsok:
Isteni finom :o))!!

Kalóriatartalom: 556,3 kcal
Szénhidráttartalom: 3,5 gramm

A receptet beküldte: enci2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zsömleknédli egyszerűen » Majonézes káposztasaláta » Káposztás kacsa » Update1 Mirinda-szelet
» Káposztás tarja » Fehér és lilakáposztás » Gombás knédli » Káposztás egytál
» Káposztás sztrapacska » Alföldi káposztás csülök » Fánk (Update1) » Húsos káposztás palacsinta
» Káposztás kiflik » Különleges káposztasaláta » Gofri (Update1) » Káposztás paszuly II


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.