Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás knédli update1 recept

Kategória:


Hozzávalók:
Élesztő
T.só
édesítő
40dkg 1-es liszt
30dkg tk liszt
1,25kg savanyú képoszta
olaj
norbi ételízesítő
cseresznye paprika(én azt nem teszek bele)
füstölt kolbász 1pár

Elkészítés:
Bedagasztjuk a tésztát, és fél órát kelesztjük.Kinyomkodjuk a káposzta levét és egy kiolajozott lábasba tesszük pírítani(fedő alatt)20 perc után amikor már barna a káposzta felengedjük vízzel, hogy pont ellepje majd pici sóval ételízesítővel ízesítjük és rárakjuk a pár centire elvágott kobászokat. A gombócokat kisszaggattjuk/egyszerre 3-at/ és rárakjuk a káposztára amikor megfőtt az egyik oldala átfordítjuk, amikor az is megfőtt kivesszük, és így ismételjük ameddig van tésztánk.
Tálaláskor minden tányérba kell tenni kolbászt, knédlit és káposztát.

Tanácsok:
Isteni finom :o))!!

Kalóriatartalom: 556,3 kcal
Szénhidráttartalom: 3,5 gramm

A receptet beküldte: enci2


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás töltött lángos » Káposztás paprikás » Olcsó káposztás rétes » Káposztás virsli tésztában
» Gőzgombóc-knédli » Káposztás halleves » Túrófánk (Update1) » Káposztasaláta 2
» Káposztás egytál » Savanyúkáposztás hús » Káposztás tarja » Karfiolpüré (update1)
» Karácsonyi káposztasaláta » Kelkáposztás lasagne » Káposztás sűlt oldalas » Káposztás lencseleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.