Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás oldalas kuktában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg sertésoldalas

bors
5 dkg kolozsvári szalonna felkockázva
1 csapott evőkanál köménymag
1 csapott evőkanál cukor
1 kg savanyúkáposzta
1 zöldalma cikkekre vágva
1 fej vöröshagyma felkarikázva
1 tejföl(a tálaláshoz)

Elkészítés:
A kuktában kiolvasztjuk a szalonnát,kiszedjük félre tesszük.A sózott borsozott oldalasszeleteket lepirítjuk a kuktában maradt zsiradékon.(Ha kell 2 részletben)Ha megpirult a husi kiszedjük a kuktából,és félre tesszük.
A kuktában maradt ízes zsiradékon röviden megfuttatjuk a köménymagot és a cukrot!
Az edény aljába visszahelyezzük a húsokat,rátesszük a hagymát ,az almacikkeket és a jó alaposan kimosott savanyúkáposztát.
Lezárjuk a kuktát,forrástól számított 15 percig főzzük.
Tejföllel tálaljuk.


Jó étvágyat!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyukáposztás tarja » Káposztás pacal » Amerikai káposztasaláta » Tökmagos káposztasaláta
» Alföldi káposztás csülök » Pácolt oldalas » Szilvaszószos marhaoldalas » Savanyúkáposztás saláta
» Káposztás lángos másképpen » Oldalas másként » Káposztás pogácsa 1. » Káposztás uborka saláta.
» Káposztás sztrapacska » Káposztás pogim » Káposztás csülökragu » Roston sült oldalas


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.