Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi puncsocska recept

Kategória:


Hozzávalók:
1,2 liter almabor vagy almalé
1 db fahéjrúd
1/4 teáskanál őrölt szerecsendió
0,5 dl méz
3 evőkanál friss citromlé
1 evőkanál reszelt citromhéj
4,5 dl ananászlé
fahéjrudak.

Elkészítés:
Egy nagy fazékban forraljuk fel az almabort egy fahéjrúddal, majd állítsuk takarékra a lángot.
Fedjük le, és lassú tűzön még öt percig főzzük.
Vegyük le a fedőt, adjuk hozzá a maradék alapanyagokat a fahéjrudak kivételével, majd még további öt percig főzzük.
Puncsos tálban kínáljuk.
Mindenki kapjon egy fahéj rudat is, azzal kavargathatja az italát.

Tanácsok:
HA VALAKI CUKORBETEG AZOKNAL AJÁLJUK A " light" vagy OLYAN KÉSZITMÉNYT A BIO-BOLTBAN VAGY CUKOR MENTESEK!!!!! MEGVÁSÁRÓLT!!

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: cicaanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi diós csirkecomb » Karácsonyi kuglóf » Karácsonyi Bailey's » Karácsonyi burgonyasaláta
» Karácsonyi borleves » Karácsonyi stollni » Karácsonyi csillagok » Karácsonyi habkarikák
» Karácsonyi kókuszgolyó » Karácsonyi mézes tekercs » Karácsonyi muffin » Litván karácsonyi kenyér
» Karácsonyi narancsbor » Karácsonyi keksz » Karácsonyi pulykasült » Karácsonyi almapuncs


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.