Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi puncsocska recept

Kategória:


Hozzávalók:
1,2 liter almabor vagy almalé
1 db fahéjrúd
1/4 teáskanál őrölt szerecsendió
0,5 dl méz
3 evőkanál friss citromlé
1 evőkanál reszelt citromhéj
4,5 dl ananászlé
fahéjrudak.

Elkészítés:
Egy nagy fazékban forraljuk fel az almabort egy fahéjrúddal, majd állítsuk takarékra a lángot.
Fedjük le, és lassú tűzön még öt percig főzzük.
Vegyük le a fedőt, adjuk hozzá a maradék alapanyagokat a fahéjrudak kivételével, majd még további öt percig főzzük.
Puncsos tálban kínáljuk.
Mindenki kapjon egy fahéj rudat is, azzal kavargathatja az italát.

Tanácsok:
HA VALAKI CUKORBETEG AZOKNAL AJÁLJUK A " light" vagy OLYAN KÉSZITMÉNYT A BIO-BOLTBAN VAGY CUKOR MENTESEK!!!!! MEGVÁSÁRÓLT!!

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: cicaanya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi narancsbor » Mézes karácsonyi asztalra » Karácsonyi burgonyasaláta » Karácsonyi saláta
» Karácsonyi sütemény » Karácsonyi káposztasaláta » Karácsonyi keksz » Karácsonyi tojáslikőr
» Litván karácsonyi kenyér » Karácsonyi diós krémes » Karácsonyi puncs II. » Karácsonyi tej
» Fahéjas keksz (karácsonyi) » Karácsonyi muffin » Karácsonyi habkarika » Karácsonyi stollni


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.