Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolfőzelék recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
50 dkg karfiol
2-3 szem burgonya
1 kisdoboz tejföl
1 csokor petrezselyem

Elkészítés:
A megtisztított és kisebb rózsáira szedett karfiolt,a kockára vágott burgonyával és sóval,valamint némi ételízesítővel puhára főzzük.Készítünk egy vajas, tejfölös rántást és berántjuk. Amikor kiforraltuk,egy csokor petrezselymet szórunk még rá.


A receptet beküldte: Fanoli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lencsefőzelék húsvarázzsal » Zellerfőzelék » Spenót tükörtojással » Tárkonyos zellerfőzelék
» Egyszerű feltét főzelékekhez » Kapormártás főtt húsokhoz » Töltött káposzta e.e. módra » Kapros patisszonfőzelék
» Spenót » Tejfölös zöldbab bécsi módon » Tejfölös krumplipaprikás » Szalonnás Zöldborsófőzelék
» Sárgaborsó-főzelék » Tojás mártás » Krumplifőzelék Malbe módra » Kapros zöldbabfőzelék


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.