Tutireceptek.hu fejléc

Rebarbara mártás recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
kb. 15 szál rebarbara
gyümölcscukor
folyékony édesitő
1 vaniliás puding
2-3 dl tej
egész fahéj
szegfüszeg

Elkészítés:
a rebarbara szárakat megpucolom elég nehéz dolog, majd 2-3 cm darabokra vágom. Felöntöm vizzel és puhára párolom a füszerekkel együtt. Közben a vaniliás pudingot kikeverem, amikor már puha a rebarbara behabarom. Ha savanyu lenne mert ez egy savanykás növény, akkor még tehetünk bele édesitőt.

Tanácsok:
a családom nagyon szerette, nem egy elterjedt növény, de nagyon hasznos és finom, sajnos a piacon is elég ritkán lehet kapni.
sült csirkével, sült krumplival kiváló inyenc étel.
jó étvágyat hozzá


A receptet beküldte: danya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egresmártás » Soubise mártás » Uborkamártás » Medvehagymás sajtmártás
» Vadászmártás » Hagymamártásban sült nyúl » Spagetti mustármártással » Olasz mustármártás
» Sóskamártás tükörtojással » Csirkemell citrommártásban » Rebarbarabólé » Sajtmártás
» Hamis vadas mártás » Fokhagymamártás 2 » Almás tormamártás » Gnocci olaszos mártásban


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.