Tutireceptek.hu fejléc

Kínai szezámmagos csirkemell recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 ek olaj
1 tojás
1 egész csirkemell
1 csipet só
pici víz
1,5 kk sütőpor

mázhoz:

ketchup
chili (erős pista)
méz
3-4 ek szezámmag

Elkészítés:
A csirkemellet felcsikozzuk, izlés szerinti méretre.
Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit.
Elkészítjük a mázat.
A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: csirike57


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell Cserép-módra:-) » Csirkemelltekercsek » Avokádós csirkemell » Parmezános csirkemell 1.
» Fűszeres csirkemell » Mandulás csirkemell » Szezámmagos kocka » Gombás-sonkás csirkemell
» Currys thai csirkemell (1) » Töltött csirkemell » Kapribogyós csirkemell » Szezámmagos csirkefalatok
» Chilis csirkemell » Csirkemell vagdalt » Kínai gyöngyök » Csirkemell aszaltszilvával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.