Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kínai szezámmagos csirkemell recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
1 ek olaj
1 tojás
1 egész csirkemell
1 csipet só
pici víz
1,5 kk sütőpor

mázhoz:

ketchup
chili (erős pista)
méz
3-4 ek szezámmag

Elkészítés:
A csirkemellet felcsikozzuk, izlés szerinti méretre.
Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit.
Elkészítjük a mázat.
A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: csirike57


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemell eperrel » Mézes banános csirkemell » Kínai grillpecsenye » Paradicsomos csirkemell
» Szezámmagos rudacska » Bacon-ös rakott csirkemell » Pizzás, szezámmagos kifli » Kínai tésztás csirke
» Áfonyás csirkemell » Ördögi csirkemell » Csirkemell Hawaii módra » Hawannai csirkemell
» Legegyszerűbb csirkemell » Finom csirkemell » Szegfűszeges csirkemell » Narancsszószos csirkemell


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.