| Klaudia csokoládés őzgerince receptSütemények, édességek Hozzávalók: 2 egész tojás, 20 dkg porcukor, 25 dkg margarin, 2 csomag csokoládés puding, 10 dkg mazsola, 10 dkg vágott dió, 1 csomag ostyalap Elkészítés: Az őzgerinc formát folpackkal kibéleljük. Az ostyalapokat összetödeljük, félretesszük. A kettő egész tojást a 20 dkg porcukorral habosra keverjük, hozzáadunk 25 dkg olvasztott margarint és két csomag csokoládés pudingot. Simára keverjük, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadunk 10 dkg mazsolát, 10 dkg vágott diót és az előzőleg összetört ostyalapokat. Még melegen a kibélelt őzgerincformába öntjük, és szorosan belenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük, egy napig pihentetjük. Másnap szeleteljük, tálaljuk. A receptet beküldte: moncsicsi83 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |