Tutireceptek.hu fejléc

Könnyű almás desszert recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
3 db alma,
10 db babapiskóta,
4 dkg vaj,
3 tojásfehérje,
7 és 5 dkg cukor

Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, cikkelyre vágjuk és cukros vízben félpuhára főzzük. A tűzálló edényt kivajazzuk, az aljára helyezzük a babapiskótát és a leszárított almát. A tojásfehérjét az 5 dkg cukorral kemény habbá verjük, és az alma tetejére halmozzuk. Előmelegített sütőben tizenöt percig sütjük, amíg a hab barnás-rózsaszínes nem lesz. Forrón tálaljuk


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás rózsalekvár » Mese almás 2. » Almás-kukoricás saláta » Habkönnyű tejberizs
» Almás croissant » Könnyű brassói » Almás felfújt » Almás-szedres csuda
» Forró almástáska » Almáspite (anti-candida) » Almás tormamártás » Almás, rumos puding
» Almás banános csoda » Rácsos almás » Almás lencsesaláta » Almás-túrós farsangi fánk


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.