Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Habos epres lepény recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
5 db tojás,
10 dkg porcukor,
10 dkg liszt,
sütőpor,
lekvár,
1/2 kg eper (vagy más gyümölcs, esetleg befőtt),
4 tojásfehérje,
15 dkg cukor.

Elkészítés:
5-10 tojásból piskótát sütünk.
Ha kihűlt, megkenjük lekvárral, befedjük félbevágott eperrel.
A tetejére simítjuk a 4 db tojásfehérjéből és a 15 dkg cukorból vert kemény habot.
Ezután már nem sütjük tovább, inkább szárítjuk gyenge lángon.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Franciska almás lepénye » Cukkinis-fetás lepénykék » Epres piskóta szeletek » Cukkinis lepény
» Epres, joghurtos kocka » Cseresznyés habos » Almás palacsintalepény » Mogyorós lepény
» Mandulás-Almás Lepény » Bazsalikomos epres ital » Mamám almás lepénye » Koldus lepény
» Habos rizstorta » Habos mákos Ilitől. » Burgonyás lepény » Baconos gombalepény


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.