Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos hal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Szemelyenkent 1 nagy szelet tonhal
1 doboz kremsajt
zoldhagyma
kaliforniai piros paprika
reszelt sargarepa
so
bors
keves etolaj
kis kokuszreszelek

Elkészítés:
A halszeleteket megsozzuk megborsozzuk,es egy hoallo tepsibe beletesszuk. A naturkremsajtot osszekeverjuk,a felkarikazott, zoldhagymaval/a zoldszara is mehet bele/,a felcsikozott pirospaprikaval, es a lereszelt sargarepaval.Ezt a masszat ra kenjuk a halszeletekre.Egy kis kokuszreszelekkel megszorjuk, es mehet a sutobe,10-12 percre. A tepsit bekell egy kicsit olajozni, mielott a halszeleteket beletesszuk.

Tanácsok:
Ez egy gyorsan keszulo vacsora.Ameddig ezt sutjuk, addig parolhatunk hozza, koretnek zoldsegfelet.

Elkészítési idő: 15 perc

A receptet beküldte: Kondorosi Judit


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajtos tésztaöntet » Brokkolis-krémsajtos penne » Krémsajtos kanapé » Krémsajtos-sonkás burgonya
» Krémsajtos uborkasaláta » Krémsajtos burgonya » Krémsajtos csirke pennével » Krémsajtos eperparfé
» Krémsajtos rúd » Krémsajtos csirkemell » Sonkás-krémsajtos kiflik » Kakaós-krémsajtos felfújt
» Krémsajtos eperkrém » Krémsajtos cukkini » Krémsajtos burgonyasaláta » Krémsajtos sütemény


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.