Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Krémsajtos-sonkás burgonya recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg burgonya
15 dkg vaj
5 tojás
2 dl tejföl
10 dkg krémsajt
30 dkg finomra vágott sonka
vaj
morzsa, só

Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, vékonyra szeleteljük.
A vajat kikeverjük a tojások sárgáival, a tejföllel, a krémsajttal, kevés sóval. Hozzáadjuk a sonkát, óvatosan belekeverjük a burgonyát, végül a felvert tojásfehérjét.
Egy tepsit kivajazunk, megszórjuk morzsával, és beleöntjük a masszát. A tetejére kevés morzsát hintünk, kis vajdarabkákat rakunk rá. Kb. 30 percig sütjük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsvéti töltött burgonya » Orosz burgonyasaláta » Sajttal sütött burgonya » Svéd sült burgonya
» Osztrák burgonyaleves » Galuska burgonyával. » Burgonyás lepény » Burgonyagombóc leves
» Hagymás burgonya » Burgonyapüré csőbensülve » Burgonyagombóc káposztával » Ínyenc rakott burgonya
» Virsli roston, burgonyával » Házmester burgonya » Hagymás édesburgonya » Sajtos-sonkás burgonya


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.