Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Lencseragu recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
kombu (bélyeg nagyságura vágva),
vöröshagyma (negyedholdra vágva),
sárgarépa (negyedholdra vágva),
zellergyökér,
beáztatott lencse (kb.12 dkg),
zellerszár fölvágva.
fokhagyma,

Elkészítés:
A zöldségeket a fenti sorrend szerint rétegezzük a lábasba, feltöltjük vízzel, sózzuk, tetejére a felvágott zeller szárat és egy gerezd fokhagymát teszünk.
Megfőzzük.
Barna rizzsel tálaljuk.

Tanácsok:
( A kombu széles, vastag, sötétzöld tengeri növény, amely az óceánok mélyén terem.
Levesalapként, ízesítőként használják, valamint zöldségekkel és hüvelyesekkel együtt főzik.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sonkás sült paprika » Karfiolmuszaka » Pármay szelet variáció » Rakott csirke
» Padlizsán rétegezve » Rakott zöldbabom » Lerakott káposzta » Chilis Imrebab
» Mindent bele rakottas » Mogyorós libamáj » Tejszínes mustáros csirkemáj » Magyaros húsos tekercs
» Babkása » Négy kincs » Tejbegríz » Szalonnás-hagymás virsli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.