Tutireceptek.hu fejléc

Újburgonyás egytál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg újburgonya,
25 dkg túró,
5 dkg vaj vagy sütőmargarin,
2 dl tejföl,
kapor

Elkészítés:
A megtisztított burgonyát darabol fel, és sós vízben főzd meg. Ha megpuhult, szűrd le, majd alaposan csepegtesd le és tedd tűzálló edénybe. A túrót keverd össze a vajjal és simítsd a burgonya tetejére. Locsold meg a tejföllel és hintsd meg a finomra vágott kaporral. Előmelegített sütőben süsd szép pirosra. Fejes- vagy paradicsomsalátával kínáld.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos, sajtos egytál » Krumplis-húsos egytál » Serpenyős egytál » Csirkeszárnyas egytál
» Finom krumplis egytál » Lecsós burgonyás egytál » Borsós egytál » Csirkés cukkínis egytál
» Magyaros egytál » Csirkehúsos egytál » Őszi vadászegytál » Ananászos csirkeegytál
» Gyömbéres-lencsés egytál » Egytál étel » Káposztás egytál » Karfiolos-csirkés egytál


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.