Tutireceptek.hu fejléc

Újburgonyás egytál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg újburgonya,
25 dkg túró,
5 dkg vaj vagy sütőmargarin,
2 dl tejföl,
kapor

Elkészítés:
A megtisztított burgonyát darabol fel, és sós vízben főzd meg. Ha megpuhult, szűrd le, majd alaposan csepegtesd le és tedd tűzálló edénybe. A túrót keverd össze a vajjal és simítsd a burgonya tetejére. Locsold meg a tejföllel és hintsd meg a finomra vágott kaporral. Előmelegített sütőben süsd szép pirosra. Fejes- vagy paradicsomsalátával kínáld.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Őszi vadászegytál » Káposztás egytál » Tojásos egytálétel » Karfiolos egytálétel
» Zöldbabos egytál báránnyal » Lecsós csirkemell egytál » Lecsós burgonyás egytál » Csirkés cukkínis egytál
» Krumplis-húsos egytál » Cukkinis egytálétel » Kelbimbós egytálétel » Egytál
» Gyömbéres-lencsés egytál » Mexikói babos egytál » Padlizsános lencsés egytál » Tepsis csirkeegytál


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.