Tutireceptek.hu fejléc

Újburgonyás egytál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg újburgonya,
25 dkg túró,
5 dkg vaj vagy sütőmargarin,
2 dl tejföl,
kapor

Elkészítés:
A megtisztított burgonyát darabol fel, és sós vízben főzd meg. Ha megpuhult, szűrd le, majd alaposan csepegtesd le és tedd tűzálló edénybe. A túrót keverd össze a vajjal és simítsd a burgonya tetejére. Locsold meg a tejföllel és hintsd meg a finomra vágott kaporral. Előmelegített sütőben süsd szép pirosra. Fejes- vagy paradicsomsalátával kínáld.


A receptet beküldte: TyBoR

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egytál » Karfiolos-csirkés egytál » Gyors zöldséges egytálétel » Egytál étel
» Lecsós burgonyás egytál » Köles - egytál » Kínai egytálétel » Serpenyős egytál
» Tojásos, sajtos egytál » Zöldbabos egytál báránnyal » Káposztás egytál » Csírás-tojásos egytálétel
» Copfos egytál » Csirkehúsos egytál » Csirkés egytál » Padlizsános lencsés egytál


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.