Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Libagulyás recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 kg libacomb
1 fej vöröshagyma
1 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
2 db burgonya
1 db paprika
1 db paradicsom
1 ek vegeta
1 ek gulyáskrém
1 kk köménymag
1 kk pirospaprika
1 db tojás
3 ek rétesliszt

bors

Elkészítés:
A libacombokat kicsontozzuk, a felesleges, zsíros részeket levágjuk, felaprítjuk, és kisütjük. A húst kockára vágjuk.
A libahájból kisült töpörtyűt és a felesleges zsiradékot kivesszük, majd a maradékon megdinszteljük az apró kockára vágott hagymát.
Ezután megpattogtatjuk rajta a köménymagot.Levéve a tűzről megszórjuk pirospaprikával,kevés vizet öntünk rá .
Rádobojuk a húst, sózzuk, erős tűzön pirítjuk, majd mérsékelt tűzön addig párolju, amíg elfő a leve.
Ekkor hozzáadjuk a felaprított zöldségeket, fűszerezzük, felöntjük 2,5 l vízzel, és addig főzzük, amíg minden megpuhul benne.
Közben a tojásból és lisztből, pici sóval,csipetkét készítünk , amit belecsipkedünk a levesbe, majd 5 percig főzzük még.
Tálalás előtt, picit pihentetjük a levest.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ősszibarack leves hidegen » Tejfölös kolbászleves » Édes bundáskenyér » Tejfölös bableves
» Hideg sárgadinnye leves » Erdei gombaleves » Zabpehely fasírt » Tonizáló husi leves.
» Ubileves » Petrezselymes krémleves » Újévi finom lencsesaláta » Minestrone - Zöldségleves
» Csorbaleves erdélyiesen » Kukorica krémleves » 3 perces saláta Antiapu módon » Erdélyi agyas káposztaleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.