Tutireceptek.hu fejléc

Madártej (saját recept) recept

Kategória:


Hozzávalók:
Hozzávalók:
6 dl tej, 2 tojás, 2 kávéskanál vaníliás pudingpor, kis darab vaníliarúd, 50-60 csepp folyékony edesoitoszer.

Elkészítés:
Elkészítés:
A tojássárgáját alaposan kikeverjük a folyékony edesitovel, majd beledolgozzuk a pudingport, szükség szerint 1-2 evőkanál tejet. A tej nagyobb részét felforraljuk a vaníliarúddal és kifőzünk benne személyenként egy vagy két habgaluskát. A tojáshabba is tehetünk néhány csepp édesítőszert. Kiemelve a habot egy mély üvegtálba tesszük, a kikevert tojássrgáját pedig óvatosan a forró tejhez keverjük, majd állandó keveréssel besűrítjük. Óvatosan a habgaluskák alá öntjük, és lehűtve tálaljuk.
1 adag E: 480 kJ / 115 kcal
Sz: 10 g


A receptet beküldte: marcipanbaba 34

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Madártej palacsinta » Panna cotta (alaprecept) » Saját "recept" édesség » Csokitorta saját levében
» Update 1 Kávés madártej » Palacsinta alaprecept - » Recept nélküli pogácsa "5" » Gumimacik saját kezűleg
» Citrusos madártej » Körözött saját túróból » Madártej extrakönnyedén » Lencsefasírt recept
» Madártejes finomság » Madártej glukononnal » Madártej (Update 1) » Madártej


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.