Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes zöldborsó recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 kg zöldborsó
majonéz
o.5 dl tejszín
petrezselyemzöld
só ,bors ,cukor

Elkészítés:
A hüvelyes zsenge borsót kifejtjük ,megmossuk sós cukros vízben puhára főzzük.
Vigyázzunk hogy ne főjjön szét!
A főzzőlében hadjuk kihülni majd leszűrjük.
Majonézt ,tejszínt fehér borsot,összevágott petrezselymet összekeverjük a borsóval.

Húsokhoz nagyon kellemes saláta.


A receptet beküldte: Almuska60

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós pulykatokány » Zöldborsó leves variáció » Tavaszi ragu zöldborsóval » Kapros párolt zöldborsó
» Majonézes párizsisaláta » Zöldborsófőzelék extra » Zöldborsós nokedli » Zöldborsós gombaragu
» Majonézes csirke » Zöldborsós metélt » Majonézes pulykacsomag » Zöldborsós rizs
» Zöldborsós spagetti » Mentás zöldborsó krémleves » Majonézes virslisaláta » Majonézes rizssaláta


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.