Tutireceptek.hu fejléc

Majonézes zöldborsó recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 kg zöldborsó
majonéz
o.5 dl tejszín
petrezselyemzöld
só ,bors ,cukor

Elkészítés:
A hüvelyes zsenge borsót kifejtjük ,megmossuk sós cukros vízben puhára főzzük.
Vigyázzunk hogy ne főjjön szét!
A főzzőlében hadjuk kihülni majd leszűrjük.
Majonézt ,tejszínt fehér borsot,összevágott petrezselymet összekeverjük a borsóval.

Húsokhoz nagyon kellemes saláta.


A receptet beküldte: Almuska60

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fűszeres, zöldborsós rizs » Csirkemájas zöldborsós hús » Friss majonézes saláta » Majonézes zellersaláta
» Majonézes céklasaláta » Zöldborsós zúzapörkölt » Szalonnás Zöldborsófőzelék » Zöldborsós szűzpecsenye
» Zöldborsós-rizses borjú » Majonézes csicseriborsó » Zöldborsós pulykaraguleves » Majonézes őszi saláta
» Zöldborsós sertéspaprikás » Zöldborsós vadkacsaragu » Majonézes tonhal » Majonézes virslisaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.