Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemáj,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
20 dkg fagyasztott zöldborsó,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
pirospaprika,
majoránna

Elkészítés:
A csirkemájat megtisztítása után vékony szeletekre szeljük. A hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a csirkemáj szeleteket és rövid idő alatt fehéredésig sütjük. Majorannával, borssal és aprított fokhagymával ízesítem. Ezután a tűzről levéve meghintem a 2 evőkanál liszttel és a pirospaprikával. Visszatesszük a tűzre és annyi vízzel öntjük fel ami ellepi a májat. Ízlés szerint sózzuk. Ha felforrt hozzáadjuk a 20 dkg zöldborsót és készre pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: dudubaba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolileves csirkemájjal » Almás csirkemájas serpenyő » Csirkemáj » Zöldborsós rizses csirke
» Pikáns csirkemáj » Ketchup-os zöldborsos husi » Csirkemájjal töltött tök » Csirkemájas csirketokány
» Zamatos csirkemáj » Zöldborsós tokány » Zöldborsós camembert krém » Csirkemájas finomság
» Zöldborsós zöldségkrém » A Lászlók csirkemájasa » Csirkemáj kínai módra » Tepsis csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.