Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemáj,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
20 dkg fagyasztott zöldborsó,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
pirospaprika,
majoránna

Elkészítés:
A csirkemájat megtisztítása után vékony szeletekre szeljük. A hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a csirkemáj szeleteket és rövid idő alatt fehéredésig sütjük. Majorannával, borssal és aprított fokhagymával ízesítem. Ezután a tűzről levéve meghintem a 2 evőkanál liszttel és a pirospaprikával. Visszatesszük a tűzre és annyi vízzel öntjük fel ami ellepi a májat. Ízlés szerint sózzuk. Ha felforrt hozzáadjuk a 20 dkg zöldborsót és készre pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: dudubaba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós metélt » Pikáns csirkemáj » Sajtos csirkemáj-rizottó » Tölcséres csirkemáj
» Saláta csirkemájjal » Babos tejszines csirkemáj » Kati csirkemája » Csirkemáj sült hagymával
» Fokhagymás csirkemáj » Csirkemájjal töltött gomba » Tarhonyás borsós csirkemáj » Zöldborsós spagetti
» Zöldborsós rizs » Csirkemáj szalonnában » Csirkemájas csirketokány » Brokkolileves csirkemájjal


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.