Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Zöldborsós csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemáj,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
20 dkg fagyasztott zöldborsó,
2 evőkanál liszt,
só,
bors,
pirospaprika,
majoránna

Elkészítés:
A csirkemájat megtisztítása után vékony szeletekre szeljük. A hagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a csirkemáj szeleteket és rövid idő alatt fehéredésig sütjük. Majorannával, borssal és aprított fokhagymával ízesítem. Ezután a tűzről levéve meghintem a 2 evőkanál liszttel és a pirospaprikával. Visszatesszük a tűzre és annyi vízzel öntjük fel ami ellepi a májat. Ízlés szerint sózzuk. Ha felforrt hozzáadjuk a 20 dkg zöldborsót és készre pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: dudubaba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas zöldborsós hús » Lecsós csirkemáj2 » Tejfeles csirkemáj » Zöldborsós zúzapörkölt
» Csirkemáj-fasírt » Zöldborsós pulykamell » Pikáns csirkemáj » Hagymás-gombás csirkemáj
» Sajtos csirkemáj-rizottó » Zöldborsós tészta » Gombás-zöldborsós spagetti » Zöldborsós köles
» Zöldborsós rudak » Csirkemáj sült hagymával » Zöldborsós csirkecsíkok » Csirkemáj baconban


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.