Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Majoránnás csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 egész csirkecomb/fő
majoránna
zsír

1/2dl víz

Elkészítés:
A combokat jól megmosom, bedörzsölöm majoránnával és sóval, majd egy éjszakára letakarva a hűtőbe teszem. Reggel egyszer átforgatom.
Tepsibe zsírt teszek, majd belerakom a combokat, és ½ dl vizet öntök alá. Letakarom alufóliával és 30 percre a sütőbe teszem majdnem a legnagyobb fokozatra.
Leveszem a fóliát és 15 perc alatt pirosra sütöm, miközben néhányszor megfordítom.
Krumplipürével, apróuborkával tálalom; de kukoricás rizzsel is nagyon finom.

Tanácsok:
Ha marad, hidegen is élvezettel fogyasztható, és a megdermedt zsír kenyérre kenhető.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Majorannás aprópecsenye » Indiai csirkecombok » Majoránnás csirkemellfilé » Majorannás sárgarépaleves
» Boros csirkecombok » Majorannás burgonyfőzelék » Göngyölt csirkecombok » Hamis rántott csirkecombok
» Tejfölös csirkecombok » Tartáros csirkecombok » Gombás csirkecombok » Bundás csirkecombok
» Majorannás csirke » Majoránnás fasírozott » Majoránnás ragu » Csirkecombok "Toros"-módra


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.